Suomeksi in English

 Apua verkkokaupan perustamiseen

Haaveiletko ehkä verkkokaupan avaamisesta, ja tiedät jo miten aiot hoitaa logistiikan ja muut yksityiskohdat, mutta itse kaupan avaaminen tuntuu vaikealta? Meiltä löytyy apua!

Verkkokaupan perustaminen

Internetissä on lukuisia eri vaihtoehtoja verkkokauppiaalle, tarjolla on ilmaisia, kalliita ja vähemmän kalliita alustoja (eli verkkokauppaohjelmia). Ohjelmien ominaisuudet vaihtelevat palveluiden ja palveluntarjoajan mukaan. Periaatteessa kaikissa verkkokaupoissa on valmiina perusominaisuudet kuten varastonhallinta, mahdollisuus koko/värivaihtoehtoihin ja ostoskori. Eroja alkaa tulla jos kauppaan tarvitaan lisää toimintoja kuten vertailut, alennuskupongit tai kampanjat ja uutiskirjeet. Oman viidakkonsa perustamiseen tuo erilaiset maksumahdollisuudet.

Apua ominaisuusviidakkoon

Autamme erittäin mielellämme päätösten tekemisessä ja kaupan perustamisessa. Olemme tehneet useita verkkokauppoja eri ohjelmilla, ja löydämme varmasti sopivan alustan myös teidän kaupalle.

Kaupan perustaminen aloitetaan kirjoittamalla ylös mitä ominaisuuksia kauppaan tarvitaan ehdottomasti, ja mitkä olisi kiva saada mutta eivät välttämättömiä. Sen jälkeen päätetään maksutavat eli halutaanko mahdollistaa verkkopankkimaksut tai kortilla maksaminen. Lasku maksutapana saattaa olla helpoin liikettä perustaessa, mutta valitettavasti se ei ole 100% varma keino.

Me neuvomme kaupan ylläpidossa ja hallinnassa, sinun tarvitsee vain huolehtia tuotteista ja niiden toimittamisesta asiakkaille.

Ota yhteyttä ja kauppa on pian auki!